BBC Good Food България празнува своя юбилеен брой 200

09 Октомври 2019 09:57
BBC Good Food България празнува своя юбилеен брой 200
Този месец списанието, което ви кара да готвите с любов, има специален повод за празнуване! В юбилейния ни брой 200 ще намерите вкусни рецепти за празнични индийски ястия, предоставени от най-добрите инфлуенсъри в индийската кухня!

Колегите отново са помислили как да ви улеснят през делничните дни с изпитани рецепти, подходящи за замразяване – пикантна супа от леща и тиква, както и пиле тинга с чипотле.

Къпините са звездите на сезона, заради това в списанието предлага няколко сензационни десерта със сочните плодове, носещи характерния есенен вкус.

И какво е празник без торта? Недопустимо, заради това не пропускайте да се насладите на изкушаващата и провокираща торта с карамел от корицата! Тя се приготвя лесно и бързо, изглежда впечатляващо, вкусът ѝ е превъзходен и сме убедени, че ще се превърне във ваш фаворит!

Разбира се, не е пропуснато и предстоящото парти в края на месеца за почитателите на Хелоуин. Така че не се двоумете да приготвите страховитите ни сладкиши, да облечете страшните си костюми и да поканите приятели.

За юбилейния брой шеф Никола Симеонов говори за вкуса на детството му, работата му в ресторанта на британския шеф-готвач Гордън Рамзи и мечтите му, а специално за читателите той приготви две превъзходни ястия.

И освен невероятни рецепти, Good Food създава и кулинарни умения, които ще ви направят звездата на вечерта! Търсете брой 200 на Good Food от 8 октомври!
Списанието
Други новини
Facebook

Twitter

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ