Хотелът на Disney в стил "Междузвездни войни" започва да приема резервации

08 Февруари 2020 13:01
Хотелът на Disney в стил
В края на тази седмица от Disney обявиха, че новият им хотел в стил “Междузвездни войни” (Star Wars: Galactic Starcruiser) ще започне да приема резервации по-късно през годината. В продължение на две денонощия, гостите ще могат да се потопят във вселената на “Междузвездни войни”.

“Star Wars: Galactic Starcruiser” ще предложи едно несравнимо преживяване”, споделя Ан Мороу Джонсън, изпълнителен продуцент на  Walt Dinsey Imagineering в публикация в своя блог. “Ще живеят на борда на звезден крайцер и да станат част от историята на сагата”.

Макар че хотелът ще започне да приема резервации от тази година, той официално ще отвори врати през 2021 г. в Walt Disney World Resort във Флорида.

Феновете ще започнат своето космическо пътешествие, още с влизането си в терминала, от който ще бъдат “изстреляни” в открития космос. След като се приземят на звездния крайцер, те ще прекрачат предверието и оттам ще се потапят изцяло в космическото приключение. “Всичко на борда на звездния кораб е проектирано така, че да ви носи усещането, че сте в далечна галактика”, обяснява Джонсън. “Дори леглата на два етажа са досущ като тези, използвани във филма”, споделя още тя.

Последната част от поредицата на "Междузвездни войни"- "Възходът на Скайуокър" донесе 32 млн. долара в САЩ и то само по Коледните празници. 

Сериалът на Disney "Мандалорианецът", чието действие се развива във вселената на "Междузвездни войни", също имаше голям успех, особено с популярния герой "бебе Йода" (което всъщност няма общо с легендарния учител джедай).
Прочетете повече за:
Междузведни войниDisneyхотел
Списанието
Други новини
Facebook

Twitter

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ