Метрополитън опера ще излъчва представления безплатно заради коронавируса

15 Март 2020 14:57
Метрополитън опера ще излъчва представления безплатно заради коронавируса
Ако някога сме си мислили, че бихме се запалили по операта, стига тя да беше по-лесно достъпна, сега е моментът да пробваме.

Заради пандемията от коронавирус всички представления на Метрополитън опера са отложени до 31 март (информация към 15 март), а от ръководството ѝ обявиха, че всяка вечер ще има безплатни излъчвания на живо в интернет за всеки, който желае да гледа.

„Искаме да доведем операта до повече хора в тези изключително трудни времена. Всяка вчер ще предлагаме различно цяло оперно представление от нашата HD колекция от последните 14 години“, каза изпълнителният директор на операта в Ню Йорк Питър Гелб.

Всяко излъчване ще започва в 01:30 часа българско време от понеделник, 16 март (в България това означава 01:30 часа във вторник, 17 март) и ще може да се пуска в продължение на 20 часа. Първо ще бъде излъчена операта Кармен, а програмата можете да видите ТУК.

Излъчванията пък ще бъдат ТУК
Списанието
Други новини
Facebook

Twitter

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ