Списание СПРИНТ: Капка добро настроение в сложното време

02 Април 2020 18:33
Списание СПРИНТ: Капка добро настроение в сложното време
Този брой на „Спринт” е по-особен. Роди се и мъчително, в нетипични условия. Ще бъде разпространен много трудно. Ще го предлагаме и чрез редакцията, но абонаментът си остава най-сигурният начин да получите любимото списание.

Опитахме чрез този „Спринт” да ви дадем и капка добро настроение. Да направим делника ви по-интересен, като заедно попътуваме отново из необятните истории и поуки от спортните терени.

Спортът пострада много от вируса. Сега броим отложените състезания и прекратените тренировки. Ще смятаме финансовите загуби по веригата международни и национални федерации – спонсори – клубове – треньори – състезатели, аматьори и професионалисти.

Но вълненията от спорта и радостта от практикуването му никой не може да ни отнеме. Те ще се върнат при всички нас. Заедно с неповторимата емоция от състезанията и мачовете и с неизчислимата полза от тренировките.

Този „Спринт” е и исторически. За първи път спортното списание на България излиза с две безплатни приложения от по 40 страници – „Бъдеще” за детско-юношески спорт и „Формула 1”. Редакционният график на книжката за най-бързите автомобили не позволи в нея да бъдат отразени спешните промени в календара. Което обаче не я прави по-малко интересна за феновете на Ф1.

Бъдете внимателни и дисциплинирани, живи и здрави!

Николай Кръстев, главен редактор на сп. „Спринт”

Р.S. В това сложно и тревожно време редакцията започва собствен абонамент на „Спринт”. Ще получите списанието у дома след плащане на банковата ни сметка и като пишете на gpetrov@s-media.bg. Нямате пощенски разходи, които са за наша сметка. При годишен абонамент спестявате 11 лева. За 6 броя заплащате 25 лв., а при поръчка на 1 брой – 5 лв.

Специалните условия за абонамент и поръчка са валидни до 30 април 2020 г.

Разпространение на „Спринт”

Ганчо Петров, 0882-500-771

Банкова информация

Пощенска банка АД

IBAN – BG49BPBI81701605459573

BIC - BPBIBGSF
Списанието
Други новини
Facebook

Twitter

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ