Топ 5 стратегии за залози на футбол

14 Март 2021 11:07
Топ 5 стратегии за залози на футбол
Спортните залози, определено, са сред най-популярните форми на хазартна дейност не само у нас, но и по цял свят. Хиляди букмейкърски къщи отвориха виртуалните си врати за последните няколко десетилетия, давайки възможност на милиони спортни фенове да станат част от вълнуващото приключение, наречено онлайн залагане на футболни мачове. Днес, у нас можем да намерим десетки легални букмейкърски къщи, отворени за футболни залози на най-интересните или на най-екзотичните мачове от националните и световни лиги по цял свят. Спортните залози в интернет станаха толкова популярни в България, че вече сме и свидетели на грандиозен международен успех, който постигат и няколко наши родни букмейкъри. Добър пример за такъв е Palmsbet от сайта на Nostrabet, където ежедневно можете да се насладите на стотици залози на футболни мачове от всякакъв ранг.

Но въпросът вече не е къде можем да поставим своя футболен залог в интернет. Аудиторията буквално е презадоволена от опции и възможности. След като спортните залози стават все по-либерални и легални по цял свят, въпросът вече е как да залагаме правилно и успешно. За целите на добрите печалби от спортни залози на помощ винаги идват добрите стари и най-новите изпитани стратегии. И въпреки че стратегията не може на 100% да гарантира печалба, тя си остава най-добрата тактика за залагащите. Днес ще ви представим пет от най-добрите стратегии за залози на футбол.

Стратегията Мартингейл

Това е най-популярната стратегия в историята на футболните залози. При нея основното е всеки следващ залог да се удвоява като стойност, в случай че предходният е бил с неуспешен изход за залагащия. Обикновено, тук се включват залози в традиционните пазари, тоест точен резултат в края на мача, общ брой вкарани голове, както и залозите Под/Над брой голове, включително за първото или второто полувреме. Типично за Мартингейл стратегията е да се правят прави колонки на големите фаворити сред отборите в дадена лига – например, Реал Мадрид в Шампионската лига, Байерен Мюнхен в Бундеслигата и т.н.

Стратегията 79-та минута от мача

Обратно, тази стратегия съвсем не е толкова популярна, колкото предишната, но затова пък е доста силно предпочитана от най-новите играчи сред залагащите на футбол. Характерното при нея е, че тя се базира на една статистика, превърнала се в логика не само за залагащите, но и за футболните фенове изобщо, а именно, че след 79-та година е почти невъзможно да бъдат вкарани два гола. Както се досещате, стратегията се прилага успешно за залози на живо.

Стратегията на обръщалката

В тази стратегия отново ще залагате на живо. Избирате си мач, в който даден отбор губи през цялото първо полувреме – и то убедително или дори катастрофално и изненадващо – но има голяма вероятност да обърне резултата. Тази вероятност може да се предвиди и без да познавате отбора, например като прегледате щателно статистиките за миналия сезон и за историята на този отбор със същия противник. При тази стратегия обаче не залагате само на конкретен мач и на конкретен отбор, който ще направи обръщалка именно в този мач, а напротив – залагате на този отбор да прави обръщалки до края на сезона.

Стратегията Оскар Грайнд

Наричана още хибрид на стратегията за наваксване, тактиката при Оскар Грайнд е да спечелите няколко залога, така да се каже сигурни такива, за да можете да продължите напред със залагането, компенсирайки предишни загуби и държейки значителна сума за залози и да продължавате напред. В тази стратегия е много важно да се избират мачовете след щателното им анализиране, както и да се избират пазари като общ брой голове до края на мача или краен резултат.


Стратегията за хеджиране

При нея се използват само прави колонки. Основното в тази стратегия е да имате 1 или 2 мача, в чиито поставени залози да сте сигурни и печалбата да използвате като застраховка за по-рисковите ви залози на останалите мачове. Страхотното в тази стратегия е, че тук ви се дава възможност да имате сигурна печалба, след като завършат всички мачове от избраната ви колонка.
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ