Какво са акумулаторите в спортните залози?

28 Май 2021 10:17
Какво са акумулаторите в спортните залози?
В сайтовете за спортни залози с реални пари, се предлагат разнообразни опции за потребителите. Последните могат да залагат на единични мачове, акумулатори или системи. В тази публикация ще разясним какво представляват акумулаторите при онлайн букмейкърите, как може да се печели от тях, как да пресметнете евентуалната Ви печалба и всичко най-интересно. Имайте предвид, че всички лицензирани букита у нас предлагат този тип залози.

Как да правим залози тип акумулатори?
 
Залозите от типа акумулатори са познати още и под името множествени залози или най-често срещаният термин, права колонка. Това означава, че играчът добавя повече от 3 селекции във виртуални си фиш, които образуват дадения акумулатор. За да се пресметне евентуалната печалба от акумулатора, е необходимо да се умножат коефициентите на мачовете в  него, а получената сума да се умножи по поставения залог, като резултатът е равен на вашата печалба.

Много е важно да знаете, че ако изгубите дори един мач, който присъства в акумулатора, ще загубите целия фиш. Това е разликата от сингъл залозите, при които ако не излезе дадена среща, друга може да бъде печеливша и да спечелите сумата, която сте заложили за конкретната селекция. При правата колонка обаче се взимат предвид всички прибавени срещи.

Даваме ви и един бърз пример за множествените залози (акумулатори). Ако имате 3 мача с коефициенти 2.00, 2.00 и 3.00, е нужно да умножите 2 х 3 х 3, което е равно на 24. Това число се умножава по сумата, която сте заложили, например 10 лева и при положение, че дадете правилни прогнози за трите мача ще спечелите 24 х 5 = 120 лева от направения залог.

Какви сa плюсовете на залозите на акумулатори?
 
Добре е, че можете да играете повече мачове наведнъж, както и да включвате различни пазари. Ако спечелите всички мачове хващате общият коефициент, а не само единичната ставка, каквато има при единичните залагания. Освен това много букмейкъри предлагат специални оферти за залагане на акумулатори. Вие можете да проверите предложенията за Bet365 бонус код за тази година, където ще откриете специален бонус за акумулаторни залози.

Бет365 и други букмейкърски сайтове предоставят своите промоции и допълнителни премии за печалба от залагания на права колонка, така че не изпускайте да се запознаете с офертите, защото те могат да бъдат много доходоносни за вас. Не на последно място ще споменем, че голяма част от международните бетинг платформи имат специални приготвени акумулатори, на които да заложите и при успех да грабнете печалбата си с двойно по-висок коефициент.

Обобщение
 
Акумулаторите са залози на спорт от вида права колонка, в която добавяте повече от 2 селекции обединени в един залог. Ако бъде изгубен дори един мач, то тогава ще загуби целия фиш. Най-голямото предимство на акумулаторите е, че се пресмятат коефициентите на всички срещи и се умножават по залога, като по този начин хващате повече пари при успех.

По-горе прочетохте материалът посветен на темата, като се надяваме, че Ви е бил полезен. А сега няма да влизаме в повече подробности, а ще Ви пожелаем късмет в залаганията, тъй като той ще Ви бъде необходим, ако искате да изскочите с добра печалба, която да Ви зарадва.
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ