Добре дошли!

Добре дошли в света на BBC ЗНАНИЕ – научнопопулярно списание за наука, история и природа.

BBC ЗНАНИЕ  е източник на достъпни и интересни факти за света, който ни заобикаля. Увлекателният и разбираем стил на материалите, както и богатата палитра от фотографии превръщат BBC ЗНАНИЕ в интересно и занимателно за всяка възраст издание, не само за родители, но и към подрастващите.

BBC ЗНАНИЕ не само дава отговори на много въпроси, но и провокира нови. Докъде ще доведе тази постоянна игра на ума, ще покаже само времето.

НАУКА
Едно време сме вярвали, че Земята е плоска и се намира в центъра на Вселената. Сега това звучи смехотворно. Тогава как бихме могли да считаме сегашните си знания за непреходни? Вълнуващите и авторитетни статии за наука и технологии на BBC ЗНАНИЕ са написани съвсем достъпно от утвърдени автори. Те разкриват чудесата на света, обясняват последните открития и нови технологии.
… и постоянно променят това, което сме смятали за Истина.

ПРИРОДА
Природата вдъхновява, смайва и очарова. Всяко животно, всяко растение е уникално и заслужава вниманието ни. Дивата природа е една от водещите теми в BBC ЗНАНИЕ . Материалите обясняват, а и я представят по невероятен начин със снимки на фотографи, печелили награди. Това са страници за хората, които обичат дивия свят и искат да го разберат още по-добре.

ИСТОРИЯ
Една максима гласи, че този, който не познава историята, няма да има и бъдеще. Експертите на BBC ЗНАНИЕ се задълбават не само в далечното ни минало, но и в причудливите кривулици на по-новата история. Всеки материал провокира замисляне върху фактите и доставя удоволствие на хората, вълнуващи се от историята.

ЗНАНИЕ е издание на British Broadcasting Corporation Worldwide Limited. Правата върху материалите в списанието за България се държат от издателя “Ес Медиа” АД (www.s-media.bg). Българската редакция използва материали, снимки и илюстрации, предоставени ексклузивно от BBC Знание, както и авторски материали, всички права върху които сазапазени. Никаква част от това издание не може да бъде копирана, възпроизвеждана и публикувана без изричното съгласие на издателя.
ЗНАНИЕ публикува снимки и материали, достъпът до които е разрешен или за които притежава специални права.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *