Списание BBC ЗНАНИЕ организира конкурс с награди за снимка на тема „За котките и кучетата”

Konkurs-Znanie

Какъв би бил животът ни без нашите четирикраки домашни любимци, които ни носят радост и хубави мигове! Сигурни сме, че голяма част от вас, скъпи читатели, не сте безразлични по темата. Затова решихме да ви помолим да споделите снимките на вашите домашни любими с нас. Без значение от породата им, всички те имат място в живота ви, а следователно и на страниците на нашето списание.

Изпратете ни снимки на любимите ви кучета или котки и вашите незабравими мигове с тях. Не забравяйте да добавите и кратко описание до 3 изречения.

РЕГЛАМЕНТ

1. Снимките и текста към тях изпращайте на имейл contest-bbcznanie@s-media.bg или на лично съобщение в страницата на сп. ВВС ЗНАНИЕ във фейсбук: fb.com/bbcznanie до 23:59 часа на 23 април. Не забравяйте да посочите име и телефон за обратна връзка, за да можем да се свържем с вас, ако снимката ви е сред наградените. Молим да не публикувате снимките директно на стената на списанието във FB, тъй като това ги прави недопустими за участие в конкурса.

Снимките трябва да бъдат в .jpg формат и размер не по-голям от 3 мегабайта. Всеки участник може да изпраща до две снимки. Призоваваме ви да изпращате само авторски снимки.

2. На 30 април всички снимки ще бъдат качени в специален фотоалбум на страницата на сп. ВВС ЗНАНИЕ във Фейсбук: fb.com/bbcznanie.

3. След като харесате (ако вече не сте) страницата на списанието във фейсбук, ще можете да поканите ваши приятели да гласуват за вашите снимки в срок до 31 май.

4. До 6 юни трите снимки, събрали най-много харесвания, ще бъдат отличени със специални награди от сп. ВВС ЗНАНИЕ и партньори. Жури на сп. ВВС ЗНАНИЕ ще определи и четвърта специална награда. Очаквайте обявяването на наградите в следващия ни брой.

СПИСАНИЕ BBC ЗНАНИЕ си запазва правото да не публикува снимки, които имат обидно, нецензурно или рекламно съдържание, както и такива, за които има информация, че не принадлежат на адресанта или които не отговарят на едно или повече от условията на конкурса.