Benzin.bg – гласът на България в Европа

02 Юни 2019 10:32
Benzin.bg – гласът на България в Европа
България има своя първи член в най–голямата европейска организация на петролните търговци! Това е компанията „Мотобул“ ЕАД, посредством проекта “Benzin.bg”.

Организацията UPEI, която представлява в Европа близо 2 000 независими вносители и дистрибутори на нефтени продукти и деривати за секторите на транспорта и отоплението, приветства новия си пълноправен член – „Benzin.bg“.

UPEI обединява национални асоциации и доставчици от цяла Европа, като от 1962 г. се застъпва за равнопоставеност и лоялна конкуренция, за да се осигури достъпно, устойчиво и сигурно енергийно снабдяване на европейските потребители. Днес, в контекста на прехода към икономика с ниски въглеродни емисии, UPEI и нейните членове също се справят с предизвикателствата за адаптиране на продуктовата гама и задоволяване на потребителското търсене чрез пазарно ориентирани решения.

“Benzin.bg” е първият независим български картов оператор за зареждане на горива от различни вериги бензиностанции. Раждайки се под шапката на „Еврохолд България“ ЕАД, в дъщерното му дружество „Мотобул“ ЕАД, проектът е пример за корпоративно предприемачество.

Днес “Benzin.bg” е един от най–големите търговци на горива на дребно в България, който разчита на търговия посредством карти. Продажбите му на месечна база надхвърлят 2 000 000 литра течни горива. Екипът на “Benzin.bg” е на средна възраст от 25 години, като членовете му са българи завърнали се от чужбина, с целта да развиват бизнес в страната.

Предвид постоянно променящите се пазарни условия, картите за отстъпки при зареждане на гориво, които “Benzin.bg” предлага, са добър инструмент за постигането на устойчиво и дългосрочно развитие.

UPEI потвърждава новия си български член – „Benzin.bg” – чрез присъствието му на своя уебсайт, докато картовия оператор с най-доброто покритие в България затвърждава използването на най–добри практики на пазара и подбирането най–добри партньори, за да предложи качествена услуга на своите потребители.
Списанието
Други новини
Facebook

Twitter

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ