Good Food: Десертът е сервиран

06 Септември 2019 13:08
Good Food: Десертът е сервиран
Всяка година идва времето, в което даваме най-доброто от себе си да уловим последните слънчеви очи. Обикновено това се случва през септември, а ние оставаме верни на себе си и го правим на маса! За да се възползвате максимално от оставащите дни хубаво време колегите от списание BBC Good Food са ви приготвили наистина уникални плодови десерти, които са меко казано идеални за вечеря на открито.

Разбира се, помислили са и за почитателите на солените храни! И за да не включвате фурната, докато все още можем да заявим, че навън е горещо, ви предлагат да изпробвате бързите рецепти без готвене, като например превъзходната зеленчукова фахита или печените ни филийки с моцарела, песто и нахут.

В новия брой на списанието има и няколко идеи как да направите и децата си щастливи със сладкиши, който най-добре се комбинират със следобеден чай.

Тренд рецептата в този брой е за малиново сладко с чиа, което е лесно, бързо и пълно с много хранителни съставки.

BBC шеф-готвачът Том Керидж организира същински празник на уличната храна, но ако категорично сте обявили война на бургера и хотдога, то спокойно може да прелистите на страниците на Good Food със здравословни алтернативи и да замените обичайните наденички на барбекюто с по-цветни и пълни с вкусове и аромати ястия.

Ще откриете и разкази за традициите на Кръстовден, а също така и коя е най-вкусната храна за фронтмена на „Остава“ – Свилен Ноев!

По повод предстоящия юбилеен брой 200, екипът на списанието поглежда назад в годините и си припомня рецепти, които е представил във всички тези броеве. Именно заради това за новия му конкурс вие трябва да изпратите най-любимото си кулинарно творение от страниците на Good Food, а ние от екипа на ЕС МЕДИА ще изберем и наградим две от най-сполучливите предложения.
Списанието
Други новини
Facebook

Twitter

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ