Котка-робот се превърна в хит

Mousr е новия най-добър приятел на мъркащите домашни любимци

05 Март 2019 17:31
Котка-робот се превърна в хит
Освен, че имат девет живота (както гласи народната митология), котките притежават и умението бързо да се отегчават. И макар че е забавно да ги заиграете с някое кълбо прежда или с ключодържател с лазер, енергията им е толкова неизчерпаема, че едва ли ще удържите на темпото им. Точно така – може и да имат репутация на мързеливци, но когато са в настроение за игра, котките нямат равни. И ако на вас не ви е до котешки игири Mousr – котката-робот е насреща. 

Той представлява малка количка с опашка с рошав помпон накрая. Всъщност на вид е по-подобен на мишка, а и със сигурност, котките, които не разбират от нови технологии, го виждат като досаден гризач. Роботът е снабден със сензори, които реагират на движенията на котарака и така Mousr автоматично влиза в играта.

Роботът може да бъде управляван и през умен телефон, което е удобство, защото Mousr има навика да се забива в ъглите на стаите или да боксува под някой куп с дрехи
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ