Maserati среща Massimo Bottura: експлозия на креативността

05 Юли 2021 11:14
Maserati среща Massimo Bottura: експлозия на креативността
Maserati среща Massimo Bottura: експлозия на креативносттаMaserati среща Massimo Bottura: експлозия на креативносттаMaserati среща Massimo Bottura: експлозия на креативносттаMaserati среща Massimo Bottura: експлозия на креативносттаMaserati среща Massimo Bottura: експлозия на креативносттаMaserati среща Massimo Bottura: експлозия на креативносттаMaserati среща Massimo Bottura: експлозия на креативността


Модена, 1 юли 2021 г.
- Традицията е ключът, който ни води в бъдещето. Тази идея обедени Maserati и Massimo Bottura, роден и израснал в Модена, посланик на марката с Тризъбеци лидер виталианската кухня, който по гениален начин взима най-доброто от миналото и го пренася в бъдещето. Версията Levante Trofeo Fuoriserie за Massimo Bottura, представена на 1 юли,  е  резултат  от  партньорство  между компанията  и  готвач, със  сходен произход  от италианския  регион  Емилия  и  способни  да  надхвърлят  всички  очаквания. Автомобилът е същността от  това  сътрудничество, творческа  експлозия,  рядка  проявана  свобода, на изразяване и визуално въздействие на живот, живян в ярки цветове.

Levante,  първият  SUV  на  Maserati,  е  автомобил,  който  не  приема  граници,  което  го  прави идеален за  мощен  прилив  на  енергия.  В  най-добрата версия - Trofeo,  с  V8  двигател  с мощност 580 к.с., той обединява производителност, забавление при шофиране и скорост. Екстериорът в Blu Stradale на Fuoriserie Edition е с добавени многоцветни пръски, които са включени и в интериорни  елементи,  централната  конзола  и  таблото,  създавайки  Maserati, който е взрив на творчество от всяка гледна точка.

Във въображението на Massimo Bottura опитът пришофиране извън пътя, естествената среда на Levante, е като живописно произведение. Израснал в автомобилната долина, той обичал да се състезава с ретро автомобили из провинциалните пътища на Емилия с по-големите си братя. В края на тези авантюристични дни шаситата на автомобилите били покрити с пръски кал или „състезателни белези“, както ги нарича готвачът. Животът е много сходен с това, че всеки от нас е главният герой на приключението: ние се трансформираме от преживявания, оформяме от различни срещи, растем чрез победи и поражения и замърсени от живите цветове на културата. В крайна сметка, въпреки че все още оставаме себе си, в същото времесме се превърнали в нещо различно. За да си спомни стойността на този урок, след състезанията си по офроуд, Massimo Bottura обикновено не измивал калта от автомобила дни наред.

Този специален Levante Trofeo е от програмата за персонализиране на Maserati-Fuoriserie, с различните си алтернативи, позволяващи на клиентите да имат Maserati, съобразен с техния вкус. Автомобилът се разглежда като дреха, която се носи с гордост по световните пътища в знак на себеизразяване и като символ на концепцията за съвременен лукс.

Maserati Fuoriserie е празен лист хартия и марката предлага широка гама от инструменти за рисуване  и  цветове,  оставяйки  всичко  останало  на  вдъхновението  на  клиента,  което  им позволява да влязат в ролята на създатели на тенденции и да изразят собственото си лично творчество.

За да помогне на клиентите да се ориентират в хилядите възможни комбинации, Maserati създаде  три  основни  колекции  като  отправни  точки: Corse, Unica и Futura. Те  са  три съвкупности,  които  изразяват  силата  на  марката  и  представят  нейните  ценности, обединяващи  спорт, елегантност  и  иновации.  Програмата  предлага широк набор  от възможности за Ghibli, Quattroporte и Levante. Нови външни бои, различни комбинации за нов облик и цветове на спирачните апарати вече са налични за поръчка, както и специфични комбинации  за интериор  с  контрастиращи  шевове  и  елементи.  Новият суперавтомобил MC20 също може да бъде персонализиран, характеризирайки екстериора с богат избор от цветове  и изпълнения.  Колекциите Fuoriserieще бъдат  обогатени  и  обновени  с  течение  на времето,  а  програмата  също  така  включва  допълнително  ниво  "Sartoria", за  още  по-персонализирани изисквания.

Levante Trofeo Fuoriserie Edition за Massimo Bottura, представено по време на Motor Valley Fest 2021  в  Модена, олицетворява концепция  за креативност,  която  програмата  за персонализиране  на  Maserati  Fuoriserie  и  MassimoBottura  споделят:  творчеството  да  бъде отворено за промяна, уязвимо за красота и желание за откриване на истинската същност чрез пътуването на живота.
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ