Знаете ли, че регистрацията в сайт за залози може да се направи и през мобилно приложение?

06 Юли 2021 12:25
Знаете ли, че регистрацията в сайт за залози може да се направи и през мобилно приложение?
Една статистика показва, че все повече потребители на интелигентни устройства ще инвестират повече средства в качествен телефон или таблет, отколкото в лаптоп или персонален компютър. От една страна това е логично, все пак искаме да сме мобилни, а и въпросните устройства станаха много по-бързи и функционални, а от друга – компютрите се превърнаха в символ на работата, отколкото на забавлението.

По отношение на сайтовете за залози ще забележите, че именно те първи инвестираха сили и средства, за да пренесат своите платформи на тях и да не лишават нито един клиент от функционалности, бонуси и други полезни опции за забавление. И както се досещате, регистрацията през мобилно приложение е точно толкова лесна, колкото и през персонален компютър. Според анализаторите няма разлика в самия процес - вижте насоки за регистрация в Bet365 за мобилно приложение и ще откриете, че стъпките са напълно идентични.

Ако трябва да посочим някакви разлики, то те ще са обвързани единствено и само с размерите на дисплея и менютата, в които попълвате данните си. Защо обаче букмейкърите започнаха да залагат толкова на тази технология? Не е тайна, че все повече потребители я използват и посочват като основен източник на информация, комуникация и забавление. Самите оператори не се интересуват особено на какво ще заложите, но няма да ви лишат от възможността да бъдете винаги близо до любимите си игри, когато сте в движение.

Има ли някои специфики, които трябва да запомним? На първо място трябва да обърнем внимание на факта, че мобилните приложения могат да бъдат изтеглени от сайта на самия букмейкър или от мобилните маркети на Google или Apple – зависи какво устройство използвате. След инсталирането ще имате възможност да въведе профила си, ако имате вече направен такъв или просто да направите нова регистрация.

Както посочихме в горните редове, основните разлики идват от размера на екрана, но практически остават същите, попълвате полетата, верифицирате профила и сте готови да се забавлявате съвсем спокойно. Тук трябва да напомним, че имате право да използвате само един профил. Все пак говорим за сайтове за залози, а не за социални мрежи, където свободно може да се регистрирате с брой профили по избор. Самите букмейкърски платформи са обвързани с Държавната комисия по хазарта, а там правилата относно регистрация са малко по-различни.

Създаденият профил може да се достъпва от всяка едно устройство – мобилен телефон, таблет, компютър и също така през мобилното приложение или мобилната версия. В случай, че последната не ви е позната, това е онази стъпка, в която отваряте сайта на букмейкъра през мобилния си телефон и за да работи качествено, той се подрежда на дисплея ви по най-функционални начин.

Има и още една причина, поради която нямате право да имате повече от един профил. Много от букмейкърите предлагат различни промоции за новите си клиенти, които обикновено са и най-разглежданите, но както се досещате – предоставят се само един път. За да се избегнат злоупотреби, повечето сайтове за залози не позволяват тази практика, а и подозираме, че след като има наложени ограничения, най-вероятно вече някой се е сетил да тества тази опция.

Не препоръчваме да злоупотребявате и по още една причина, ако букмейкърът разбере, че сте използвали системата неправомерно, тогава ще последват санкции като изтриването на профила и отказ за  изплащането на всички печалби спечелени до този момент. Освен това ще откриете, че промоции и бонуси за допълнително забавление се предлагат и след това, което автоматично елиминира тази практика от самото начало.
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ