Кои са нещата, които най-много затрудняват отварянето на сметка при онлайн букмейкър?

06 Юли 2021 11:27
Кои са нещата, които най-много затрудняват отварянето на сметка при онлайн букмейкър?
Създаването на профил в букмейкърска платформа не е особено труден процес и най-често изискването е да обръщаме внимание на всички посочени стъпки в самия процес. Често клиентите бързат да се впуснат в играта и пропускат някои основни стъпки. Ето защо предлагаме да се запознаете със съветите за лесна бет365 регистрация и с нея ще спестите време и евентуалните трудности, които биха възникнали в самия процес.

Ако трябва да бъдем честни, единствената причина да се затрудните със стъпките е в онези моменти, когато се опитвате да съкратите самия процес. Анализаторите винаги съветват новите клиенти да правят регистрацията си на спокойствие, да обърнат внимание на общите условия, защото те са важни и да се запознаят подробно с всяко посочено поле и изискване. Ще открием, че има някои полета, които ще открием и във всеки друг сайт.

В началото всеки нов клиент трябва да посочи имената си и държавата, в която се намира. След това ще се изисква потребителско име, парола и едва тогава стигаме до толкова специфичния момент за създаването на сметка. Ако си мислите, че букмейкърите са станали твърде мнителни и нарочно поставят толкова сложни стъпки – грешите. Причината е обвързана изцяло с изискванията на законодателството, което трябва да потвърди, че даден клиент е пълнолетен и има право да прави спортни прогнози, както и да се забавлява с онлайн казино игрите.

След като говорим за онлайн платформа и няма как да застанем срещу персонала от другата страна, единствената стъпка е това да се случи с помощта на личен документ, който ще се предостави за  разглеждане от самия букмейкър. Често тук се появява и въпросът за сигурност, което е напълно очаквано – предоставените документ (шофьорска книжка или лична карта), не се предоставя на трети лица и се защитава със закона за защита на личните данни, както и от самата агенция по хазарта. Букмейкърите имат прозорец, в който трябва да се посочи видът, датата на издаване, локацията на издаване и неговият номер.

Причината да се изисква точно той, а не някой друг, е фактът, че е уникален и няма как да има два такива, с които да се стигне до някакви злоупотреби. След като регистрацията приключи, по електронна поща всеки нов потребител получава съобщение, в което може да потвърди профила си. Едва след това ще се изисква и предоставянето на личен документ под формата на снимка. Веднъж предоставена, букмейкърът гарантира, че новият потребител е пълнолетен и забавлението може да започне.

Ако се притеснявате, че вашите документи могат да се озоват в грешните ръце, можете да бъдете спокойно, защото същите се запазват на  защитен сървър и никога няма да бъдат необходими на букмейкъра, освен ако не се изискат от институции като НАП и ДАНС, като по закон операторите са длъжни да ги предоставят, но през останалото време нямат право да ги предоставят на други лица.

Ако изпратете ваш документ, който отговаря на всичко посочено, няма да имате никакви проблеми. В случай, че има разминаване, регистрацията може да бъде отказана. Снимката трябва да бъде ясна и да се четат посочените данни, в противен случай отново може да имате затруднения, затова ще се наложи  да впрегнете малко повече фотографски усилия. В днешно време мобилни телефони се справят доста добре и не вярваме, че ще откриете пречки в самия процес.

Букмейкърите са задължени да разгледат всеки един документ индивидуално, а имайки предвид количеството регистрации, трябва да бъдете сигурни, че това отнема време – между 1-2 работни дни. Ако сте изпълнили всички изисквания и спазвате общите условия в регистрацията, на  които препоръчваме да обърнете внимание, няма да имате никакви трудности. Ако все пак срещнете затруднения, тогава винаги може да разгледате анализаторските платформи, както и да потърсите екипа на самия букмейкър за помощ. В двата случая ще получите професионално отношение, но статистиката показва, че малцина са имали нужда от подобна асистенция. 
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ